Archive

Space Saving Laundry The space was an old lean-to in an old maisonette. A spare room and a tiny laundry were housed on the original back porch that had been built in decades ago. The client requested a space saving laundry in an area that was only exposed when it needed to be used. The space was reconfigured, and using two sets of...

Earthy Tones This ensuite was renovated with a strong focus on complementing the private outdoor garden by using simplified hues and beautiful earthy tones. The Result The result is a stunning room which creates an ambient relaxing and resort feeling for the user. Why not have a bathroom with a view! Designed by Peter Sveinsson & built by the Brilliant SA team....

LET'S GET STARTED

Simply fill in the form below to start the process. We'll send you a reply email with further information.
x

SEND A MESSAGE

Submit your message below:
x