Crisp Clean Kitchen

Date
Category
Kitchens, Portfolio
About This Project

Crisp Clean Kitchen

The existing dark timber joinery closed in the already small space. To aid in making the room feel more spacious white joinery, bench tops and splash backs were selected. Tall cabinetry was placed on the opposite wall to open up the kitchen and allow for a seating area. The doorway opening was decreased to ensure the fridge did not protrude into the walkway. New LED downlights were installed and the old cumbersome window was replaced to complete this transformation.

Designed by Jordan Smith and built by the Brilliant SA team.

#1852

LET'S GET STARTED

Simply fill in the form below to start the process. We'll send you a reply email with further information.
x

SEND A MESSAGE

Submit your message below:
x