TORRENS PARK FOOTHILLS – LAUNDRY

Nestled in the foothills of Torrens park, this complete home renovation completely transformed the kitchen, lounge, laundry, ensuite, living room, and home office of this traditional late 50’s home. This renovation was designed to accommodate the ever-growing needs of a young family. Our clients desired more modern and functional spaces and the introduction of lots of natural light.

Laundry & Guest Toilet

The owners love for entertaining drove the direction of their laundry design. Due to its close proximity to entertaining areas, visitors generally utilise the laundry toilet. To optimise this room as a pleasant stylish powder room cross laundry, a white ceramic Olivieri undermount basin was selected over the traditional stainless-steel laundry tub. Custom joinery in Polytec Polar white creates a crisp contrast against the warmth of the existing terrazzo floor.

Designed and built by the Brilliant SA team.
Designer: Steve Mahlo.
Supervisor: David Lamond.

#2094

Like what you see?

Let's Get Started

Any Questions?

Contact Us